top of page
Zoeken

Nieuw bij Huidstudio Derma Vital, Microneedling


Jeeh, Er is vanaf nu een nieuwe gezichtsbehandeling te boeken in de salon, namelijk microneedling. De behandeling voor o.a huidverslapping en littekens.

Benieuwd wat microneedling is en wat het voor je huid gaat doen? Ik ga je er in deze post alles over vertellen.


De top behandeling voor jouw huid


Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove poriën, littekentjes of huidverslapping? Dan is deze effectieve behandeling zeer geschikt voor jouw huid. Door je huid te behandelen met microneedling zorg je er voor dat je huid geactiveerd wordt en dat collageen en elastine wordt aangemaakt. dit geeft als resultaat dat pigmentvlekken verminderen, de huid structuur verbetert en dat je huid er zichtbaar egaler gaat uitzien.


Na een microneedling behandeling is je huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Hoe ziet de behandeling er uit


Tijdens de behandeling worden er op hoge snelheid minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt. Waardoor groei- en helende factoren vrij komen.

Met de microneedling pen maken we horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Hierdoor kunnen werkstoffen beter worden opgenomen. Doordat er per huidzone kan worden bepaalt op welke diepte er wordt gewerkt, kan microneedling zelfs rond de ogen worden gebruikt. Een microneedling behandeling kan zonder verdoving worden uitgevoerd. Voorafgaand aan de microneedling wordt je huid eerst gereinigd en gedesinfecteerd. Na de behandeling zal je huid enigszins rood, gevoelig en mogelijk licht gezwollen zijn dit verwdijnt gewoonlijk in 24-72 uur.


Ben je nieuwsgierig geworden?


Een microneedling behandeling kan zowel plaatselijk als op het hele gelaat toegepast worden. Doordat er verschillende mogelijkheden zijn, en per persoon verschilt hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken adviseer ik je graag bij een vrijblijvend intake gesprek welke mogelijkheden er voor jouw huid zijn.


Maak hier je afspraak voor intake gesprek.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page